Vejret i Antillerne

Vejret i Vestindiske er mest favorable for rejser. Temperaturen er generelt varme og varmt. Nogle øer som Aruba, Barbados, Bonaire, den Caymanoeerne eller Tobagos er flade terræn ikke vulkansk oprindelse.

Andre øer som Cuba, De Britiske Jomfruøer, Dominica, Haiti, Jamaica, Montserrat, Puerto Rico, Saba Saint Lucia, og Trinidad er talrige bjergkæder.

Vejret i Antillerne varierer afhængigt af placeringen af øerne. Vejret er for det meste subtropiske til tropisk. Vejret i Vestindiske er i høj grad afhængig handel vinde fra Atlanten. Dette er tilfældet, fordi disse vindene blæser fra det østlige Caribien til kæde af Windward-øerne, og dermed vinde gør en stor forskel på Vejr i Antillerne.

Men de fleste af øerne er varm og fugtigt klima i dag. Temperaturerne er tåleligt hvis fugtighed er lav. Byen temperaturer dråbe betydeligt i løbet af natten, fordi de seje brise, at fra jf. erstatter varm vind.

Vejr i Antillerne, afhænger ifølge sæsonen. Hovedsagelig er det fugtigt i løbet af dagen, og afkøles under aften og overnatning.

Honeymoon I Curacao
Introduktion til haiti
St. Vincent og Grenadinerne Billig Hoteller
Curacao Turistattraktioner
St. Kitts og Nevis Billige Hoteller
Altomfattende caribiske Feriesvar
Shopping i Antillerne
Grenada Tingene gøre
Ture på Trinidad, og Tobago
Guadeloupe Budget Accommodation
Det Fairmont Glitter Bay, Barbados

Leave a Reply